Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

Fóra Ostatní Kecací jaro a léto 2026 Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

Fifi

Mirko
    Dafi má prý objednaný kočárek…
    Pry? Si neco objednala asehnala ty nebo M. neco objednal? Ty furt jen pejsky smikas a ceses, zis, jak ja sem rada za holoprtky. Ted teda zacla linat Ruzice, furmikem jsem z ni vycesala pul tasky podsady. Zadum preju nejakou ulevu, nechtelo by to zase masage?

Cajiku, ja jsem se snazila jednou rozchazet SI. Skoncilo to vyblemclou bedernio plotynkou, takze tak, Ofafrne proste. Dobre, ze mas dovcu planovanou jako relax, o to vic budes fotititititi. 🙂

Kimi, Betynka musi byt stramanda. Bravecto je za me zbytecne brzo ji davat, ucinky drzi dlouho. Neni to ale repelentni pripravek, kliste na psa proste vleze, jakmile se zakousne, chcipne. Abys zamezila lezeni klistat na Betynku, musela bys ji obcas striknout necim repelentnim, treba jen bylinkama. Kamaradka ma ozkouseny vyvar z hrebicku, fenyklu, rozmarynu a tymianu, takova samodomo nouzovka, kdyz mela brezi fenu a nemohla ji nicim patlat. Nastrikat pred prochazkou v rozprasovaci na exponovany psi mista a prej dobry.
    Edit
    Mrkni treba sem, tady je uz primo hotovej sprej prirodni protiklisteci, repelentni.

• Odpověď byla upravena před 2 měsíci a 1 týdnem uživatelem Fifi.