Fóra › Ostatní › Kecací jaro a léto 2026 › Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Prší, prší, jen se leje, kam Koláče pojedeme…pojedeme do prasé, bude cestou legrasé! no to byla. 😀 😀 V dešti toho moc naježděnýho teda nemám. Takže jsem byla našponovaná. A myslela jsem si, jak přijedu do prasé pozdě, ale vůbec, přijela jsem dobře, výhoda byla, že dálnice nebyla i díky dešti narvaná. Každopádně jsem usoustřeďovaná až nejusoustřeďovanější.
Fifi –
koukám, že s drápkama se evidentně roztrhnul pytel, Boubeles od Elišky taky – dneska jde na operaci, tak držím palce. Včera si přijely holky – půjčit límce, tak snad to půjde dobře. Dobrý je, že se teď trochu ochladí.
Růženec měla ščestí, že stačil cvak a bylo to. brrrr.
Mirka D.
Dafi se táhla,ale měla jsem pro ni tašku,a zpět valila,
Betty furt,furt,furt šla,Max táhl a mezitím stál a čmuchal,Žeryk válel sudy a nosil míček,
já vyřvaný a vymluvený hlasivky,
jelikož-slepá a skoro neslyší
blbě vidí a blbě slyší,
taky dobrej pojízdnej cirkus teda 😀 😀 ale Bettulka vypadá spokojeně na těch fotkách, je fajn, že má zájem jít ven.
Kimi
Betynka bere zahrádku jako součást bytu a v bytě se nečurá. V
jo, tak tohle je blbý , to je blbý. Štajník taky měl tendence to na zahradě nepustit, i tak byl v podstatě učený díky chalupě, že se čůrá za brankou na naší louce, takže když jsme se přesunuli do Domečku, tak taky nic moc.Teď už se teda vyučil 😀 , nicméně jít ven preferuje vždycky. když přijedu z práce oba jdu radši na krátký vypuštění se ven, před branku. Je skvělý, že máš takhle kolem sebe lidi, kteří ji vezmou ven.