Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

Fóra Ostatní Kecací jaro a léto 2026 Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Je po dešti. Asi. No ale aspoň trošku napršeno, podle mě by mohlo pršet mnohem, mnohem dýl.
    Fčéra jsem sklidila špenátka! a poslední ředkvičky a hned zasila obojí znovu. Taky salátky už sklízim. A rajčata mají první malý rajčátkááááá . huráááráááá

Maya
    řekla bych bráchovi, že dávám inzerát na prodej traktoru a nebo ať to zařídí on. Proč to platit, kurnik?

ty očkuješ vzteklinu každoročně?

Hele – Brůtí!
    Musim rict, ze jsme odvykla mit doma stendo
    viď? Člověk zapomene za ty roky, chudinka Clo – musí mít taky radost. Ale třeba Bubrdlína pak ožila, když ji v pelechu přistál Štoudev – neboli Rumíček. Hezky se na to vzpomíná, jak ho učila. No, prokoučovala jsem tu možnost, přinést domů štěně, aby mi ho RUmíček vychoval, teď už mu to nemožu udělat, to by bylo nepsravedlivý. Ale je to velká škoda, to vím, dobře, on má co předávat.

A hlavne sikovna, takova sprtka
    žjo, s takovým mrnítkem se hezky pracuje. to mě moc a moc ba.

No – hm, vyležet to nemožu, musím teď fungovat prostě, tak vono to časem vodtáhne do kšá. Kámoš acylpoš – jednou denně jenom.

Ty chaluhy jsou i na Berounce, krasne to kvetlo
    ahá? já myslela, že to je jen u stojatý vody, hm to bude pěkný svinstvo tohle.

Míla
    po ATB mě ty záchvaty kašle přešly. Zahleněnost zůstává,
    tak to je dobře, že to zabralo, jo já mám taky zahumuseno. Vždycky ráno to vypadá, že se toho zbavím a pak se to zastaví. Srágora to je!

Kimi, a jak u Tebe s nachlazením – aspo%n, že to koleno se zhojilo.