Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

Fóra Ostatní Kecací jaro a léto 2026 Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

brut

Zdeavim vespolek
    Musim rict, ze jsme odvykla mit doma stendo 🙈😂 … Clo je cela nesva, protoze ji narusilo den, ja nikam nemohu neb se mi porad mota pod nohama a mam strach, abych ho nezaslapla. 🤣
    Zitra se vraci k dceri domu, tak si Cko oddychne. Ale musim rict, ze mala je roztomila a hrozne hodna. Jen nocni venceni je na zblazneni..

Kimi
    Doufam, ze uz je ti lip. Ty zakroky, co te jeste cekaji ,nejsou nic moc. Ale kdyz pomohou od bolesti, tak to bude parada. Moc drzim palce!

Mikenaz Prahy
    Jak ti je? Vzpomnela jsem si na tebe. Minuly tyden jsem byla u mladych, kde prcek chytil sileny kasel a k tomu 40st horecky. Jen se mu trochu ulevilo, tak padla mala s tim samym. Doktorka holce rekla, ze az budou mit 5 dni 40st teploty, tak ze s es tim neco bude delat. Do te doby ma davat kapky na kasel a v nejhorsim Paralen..
    Holan vypada po tydnu spani jen hodinujako zombik..

Cajik
    Moc hezka strecha. Stihlj jste ji dodelat pred destem…

Fifi
    Taky mas porad veselo… Hlavne, ze jsou oba cajk 🥰

Esuska
    Takovy latifundie , co mas ty, bych chtela taky. Ale mam smulu, neni prostor.

Ceka me prestehovani pracovny a prerovnani skrini. Jsem zvedava, jak to udelam, aby se mi vse veslo do kallaxu a pak do male skrinky…