Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

Fóra Ostatní Kecací jaro a léto 2026 Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

MirkaD

Dnešní ranní vycházka po včerejší odpolední…
    před šestou ráno
    po dešti,před deštěm na sebe gumáky a protideštový oděv,psům pláštěnky a vratama ke křížku vyzkoušet nový foták,co se doma 2 měsíce válel..tak včera se s ním fotily koníci a dnes kvítka a pejsci..
    ke křížku-Žeryk furt,furt v mokré trávě válel sudy,takže byl mokrej…hodit pejskům párkrát míček,smajlík,plyšáka s klíček od domu-míček Dafi obloukem obešla,když ho mokrej na zemi viděla-jako neměla ho donést,neměla povel,ale bez povelu mi nesla kousek igelitu vypadlýho z kapsy a míček obejde obloukem:-D
    pak kousek od křížku dozadu a dolů od křížku a dědinou dom
    začalo pršet,Dafi dostala pláštěnku a běžela v ní rychle dom,Žeryk nedostal pláštěnku,protože byl mokrej z válení,
    tak cestou po dědině jsem vypadala jak psí herodes,jedn pláštěnku a druhý mokne:-D
    nelilo teda…
    pak vana-vysprchovat,Žeryka jsem po dlouhé době vzala trochu šamponem-když už,tak už..
    vysušit,vyfénovat,zabalit do dek a peřin,pejsci-OBA PROBĚHLÍ A SPOKOJENÍ-JÁÁÁÁ SUUU TÁÁÁK ŠČASTNÁ-2 DNY PO SOBĚ KONÍCI!!!!!
    V PRÁCI VŠE V KLIDU!!!!!!!!!
    A DNES DAFI BĚHAVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,VESELÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ BĚŽELÁÁÁÁÁÁÁÁ
    DAFINÁÁÁÁÁ BĚŽELÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

• Odpověď byla upravena před 6 dny a 3 hodinami uživatelem MirkaD.
    Attachments: