Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

Fóra Ostatní Kecací jaro a léto 2026 Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

MirkaD

Petrs01-má základní otázka na zástupkyni v kuchynce-před vedoucí-Můžu se tě na něco divnýho zeptat??máš ještě kočárek po dětech??a věnuješ mi ho??takže když nezapomene,bude kočárek-velký kola.korbička…snad si vzpomene…
    vedoucí se dívala i na kočárky pro psy,ale mě se za to v našem mega blbým terénu nehce dávat prachy-být to v BK,kuouju ho hned,na cesty k řece po cyklostezce-by neměl chybu!!!Tady ty plnačky s šutrama,cihlama…..na hov…
    chci ho hlavně,když fakt budu chtít jít někam ze všma,jakože se mě nebude chtít jít-na před s jedním a pak s dalším,nehledě k tomu,že ona hce být se mnou,,,,
    takže kočárek snad bude!!!
    já nemám problém ji vzít kousek v batohu,tašce-přežiju to,ale není to nic moc….
    taky je naprd,že u ní kolikrát nepoznám-jestli se jí nehce,nebo nemůže…
    a jasně,nechci ji tahat na sílu a tak…to v žádným případě…

jinak-já nevím,že mě to před tím týdnem tak sejmulo,ale sejmulo mě to mega,a když jsem dala dotat na kníračí skupinu,jestli má někdo/někteří pejska s chronickým onemocněním-kde se musí brát léky,mějaký režim řešit,a tak,jestli z toho byly někdy zdrblí jak já v tu sobotu…
    tak pár odepsalo,že jo,zvlášt,když si myslely,že vše dobrý-a testy ukázaly že ne…
    a třeba Šárka Ševčíková mi psala,že její pejsek je přeborník v plivání léků…a to umí Dafča dokonale…dokáže lék zadržet 20 minut a pak -flus…by mě jeblo…-nacházím po baráku vyflusaný léky-i když je obalým v sýru,paštice a nechám zajíst-myslím léky na játra…,
    dnes jsem myslela,že mě z nich trefí:-))))
    ráno po snídani,si nachystám věci na koně,mrknu jak prší…
    vylezu venčit-a začne pršett-za chvilku,tak dám 5minutuvku venčení,s tím,že se nechce ani jednomu…
    úplně vyzenovaná a v pohodě si řeknu,včera měly 2 vycházky-ranní-kde se Dafi nesla půlku v batohu,pak plavčení,
    kde Žeryk pořádně a dlouho plaval,pak fénování,česání,strříhání bříška,noh,prostě pořádná péče,tak dnes bude 5 minut vycházka,a jedu za Miou,
    Miuška už nachystaná,já mrkla na čerstvě narozený hříbě,pár hodin…
    vylezla na ni,udělala se projíždka-chladno,zamračeno,bez hmyzu,Mia spokojená,já uvolněná,přestaly mě bolet záda….
    učesala jsem Miu,odstrojila,dovedla do výběhu,dala jablíčko,pusu a odjely jsme..
    doma-hrrr-hranolky do trouby,hrrr do vany,hrrr obalit sýr,usmažit,vyfénovat vlasy,a oblíkat se do práce-a V TOM TI 2 BLBEČCI-ZAČALY JÁSAT,ŽE JÉÉÉ BUDE VYCHÁZKA,DE SE VÉÉÉNNNN-HURÁÁ-TAK ŘÍKÁM-NIC,DU DO PRÁCE:-D

• Odpověď byla upravena před 1 týdnem a 2 dny uživatelem MirkaD.
    Attachments: