Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

Fóra Ostatní Kecací jaro a léto 2026 Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

MirkaD

PetraK-no v rámci pozitivity to nechci rozpitvávat-ale jsou to 2-3 věci v jednom
    takže jo bude to dlouhý-kdo nechcete-nečtěte,není to povinný,je mi to fuk:-)

tak za 1-Dafi se před týdnem zhoršila štítka zase-….takže zvýšený léky,za měsíc kontrola,kdyby cokoliv dojet ihned…proto nechce moc nikam chodit,víc žere…
    nedělní pidi výletík v chladnu,stínu-dala hezky,capkala,v náruči být nechtěla,
    před týdnem v úterý jsem chtěla jít za hájenku zkonrolovat konvalinky-tak šla do kopce v tašce
    a dnes šla-hahaha-nesla se-v batohu-kus ke křížkku-pak capkala…
    -za 2-logicky se nabízí otázka proč ji tahám denně ven-no jednak si myslím,že trošku se projít musí,jednak vycházky-před a po práci-jsou furt dokola stejný-směr pole ke křížku,mezi polama,tam si nějak pohrajem,pocvičíme-pod tím si představ-nuchnání,mazlení-Žeryk válení sudů-žuchitování,Dafi si 2krát donese hračku-hozena tak 5 kroků..dá packy,kroky a jderm dom-od domu jsme kousek,venku chvilku,
    jen nemám sílu a chut před prací-po práci chodit s každým zvlášt-Žeryk s Maxem na vycházku jít chcou…
    3-potřebuju vypadnout z domu-a jít bez psů,když mám doma 2-3 psy,z toho 2 jít chcou vždy a Dafi je smutná když nejde…je naprd…
    takže by se mi šiklo občas vozítko-Žeryk s Maxem pošlapou,Dafi někde vytáhnu,kus od domu,půjde kousek…
    vozítko bych nepoužívala furt…
    nemám problém jít s každým zvlášt,nebo když Dafi fáákt nechce jít-dám ji dom,nejsu tyran,ale už ji obírám o ten čas,co by mi kočárek ušetřil….
    pokud jsme v lese autem-cape si a je spokojená,ale nejezdíme denně autem,že….nemám auto/řidičák…
    ono to z fotek vypadá,že furt někde lícu ze psama-ale ty fotky jsou 5 minut od baráku-třeba ta dnešní ranní…
    jakože Dafču nepřetěžuju,netráopím ju vycházkama,
    ale chci taky někdy vypadnout kousek třeba ke koním-v dědině-jen tak u nich stát a kecat-oni čučí a pasou se:-)
    a tak by se mi hodilo vozítko ke koníkům,kousek by se prošla a zpět….
    její odpúor k vycházkám kolem baráku došel mýho i jejího vrcholu-a má trpělivost není holt nekonečná…
    beru na vědomí její věk.tloušku,povahu…a že není zdravá,ale s ohledem na to,že mám další psy/psa…mě to s kočárkem nebo něčím takovým přijde jednodušší…
    jasně-furt to můžu řešit tím,že prostě nebude chodit ven,má dvůr a zahradu..ale to si myslím,že by se jí nelíbilo,
    sleduju že se do toho motám nečekaně zas….:-()
    takže-Dafča sice chodí-ale nehce chodit na vycházky…v dědině a za humnama..
    já zas potřebuju vypadnout občas dál z domu-protože prostě musím…chci..tak toto je důvod proč chci kočárek,,,,
    bude venku,bude se mnou a nebude muset chodit…
    v tašce se jí líbilo…to jí nevadilo…a kousek se to dá…