Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

Fóra Ostatní Kecací jaro a léto 2026 Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

Fifi

Esusova
    No, Kimi rikala, ze ji dneska mizerne, ale to se dalo po zakroku cekat, do telefenu znela silne a udatne.

CHjo – no zajímalo by mě, z čeho to kurnik vychází.
    U nej to jsou urcite nejaky vjemy a zazitky z nejutlejsiho steneciho veku. Koneckoncu jeho dve segry byly jak pres kopirak podobne sibly. Nekdo ve squatu se k nim nechoval dobre, zapsali si neco na hard disk, jakakoliv vec v ruce je nebezpecna. Neco muze byt i epigenetika, jeho maticka asi taky nebyla vyrovnana ooom fena. Otec neznamej. To nebude krmenim a ovzdusim, to budou proste total debilni zaryty prvotni zazitky v souziti s clovekem. Plus ta jeho nalomena panev…
    A jinak on je uz v pohode pejsek doma, mazlivej, tulivej, zarli vic jak Ruzice, ho musim krotit, jak se na me navazal. Venku byl dneska zlatej, ani se mnou na kablu nejebnul. On fakt nemuze za to, ze ma pak v klidnym domacim prostredi nakej blikanec, proste je to silnejsi, to jeho podvedomi nejaky zaryty, vryty. Ale lepsi se to, vekem, zarvu AU a on hned toho necha, jak kdyby ani nevedel, ze neco udelal. A kdyz mu treba vadi nejaky zvuky a nastroje na zahrade (onehda jsem kosila koprivy), spusti stekot, kterym mi oznamuje, ze se mu to nelibi, boji se, ale nejde do me. Pochvala, pasak, ukazu nastroj a bez si hrat s Ruzici. Ktera je teda zlata, trochu ho asi vic chape nez ja a je mu velkou toporou.