Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

Fóra Ostatní Kecací jaro a léto 2026 Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

12!!!!!!! 12 hodin jsem spala a bylo to krásný. Taky je mi po těle dneska líp, bolí jen krk a ne celý tělo, kterým to včera rumplovalo. To je velkoúleva teda.

U nás něco napršelo na včera už, dneska v noci taky, doufám, že to pojede ještě dál.

Maya
    robotickou sekačku neeee, nebudeš mít pumpilišky, ale sterilního trávnika.

černej čaj
    jee tak to bude sekacka jezdit sama, to bude parada
    no úplně ne. Jasně pro člověka jo, ale protože to musí sekat šíleně často, jak to seče nízko, tak pak máš jen trávník a nic jinýho a hmyz nemá co jíst. To jsem Brtnikoj úplně zakázala.

Fifi
    Tenhle zpusob deste fakt nemusim, ble.
    a já už se radovala, že u vás spadla voda.
    Vůbec nevím, co to je za hajzla, ale rozbilo mě to, včera mi fakt bylo hodně mizerně, bez horečky, teploty sice, ale bolelo mě úplně všechno. Spánek to dost výrazně vylepšil. Polykám vitamíny, piju čaje, vodu, hodlám tomu dát přes držku 😀 otázka je, co se stane dál – jestli mi tohle padne na průdušky, tak se …víš, co, že jo. No v záloze jsou ty bramobry 😀

Kimi – já myslím, že ještě zaprší. Zapršelo teď v noci? Máš v sudu něco?

ÁÁÁÁSTERÍÍÍÍS!! ÁÁÁSTERÍÍÍÍS!!
    MOC GRATULUJU!! PRINCEZNA PUMPILIŠKA PRVNÍ BUDE MATIČKA!! To si užiješ ščenátek! Hm…. kdyby to u nás k tomu bylo – jako, že teda bohužel není, tak bych se postavila do fronty na ščenátko, protože z Tvých rukou bych ho ráda přivedla domů. Ale teď to ještě u nás proštěníka není, když jezdíme do prasé.