Fóra › Ostatní › Kecací jaro a léto 2026 › Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026
Kimi-huráááááá!!!!
já v pátek mezisměna,tak mě Martin po odpolední budil,v 6 ráno,a jely jsme ze 3 psama do Ždánského lesa,na 45 minut rychlé chůze+přecházení/skákání klád v cestě a k tomu kopce navrch-tak jsem se zasmála,jak Dafi přelízala klády a jela na mezisměnu,pustily mě o 4 hodiny dřív a tak mě dovezla kolegyně,Martin s máti a Davidem bez psů na okruhu s Ostrova do Mcochy,přes Konský spád a zpět
hurááááááááááááááááááá,huráááááááááááá-rodinný výlet beze mě!!!!
v sobotu ranní-v pátek na terase s máti a Davidem,a Martinem,
v sobotu po ranní 20 minutek za hájenkou v lese,pak na dvoře-čtení s Dafi
a v neděli ráno vycházka za Ježkovicemi-nová trasa-zahradní velká osada-chatová-pak lesem,pak k vypuštěnýmu rybníku s trochou vody,a navrch do kopce a domů-hodinu a půl-pěkná cesta i počasí,ze začátku chladno,pak teplej,
ale šlo to,psi se proběhly,měly jsme změnu,Martin strašně spokojenej,že nová trasa…..
i minulej týden v neděli jsme objevily novou trasu za Vyškovem se studánkou a odpočívadlem…
pak jsem jen vyprala,uklidila,zase na terase…
a večer pohádka Třetí princ…
2 krátké venčící vycházky dnes,ráno a dopo,ted peču skořicový sušenky,dopo u Anničky v knize,a na úřadě…a drogerka a koupit andulkám koupátko..
v drogerce laky na nechtíky,a tyhle srandičky,včera jsem dorazila Martina,když jsem večerpatlala na nehty 2 laky růžovej a pak třpytky:-))
Bettyna furt chodí,žere,pije,chodí,žádný emoce,nic,nevrtí ocáskem,nic….-blbě se mi na to dívá…u mýho psa by mě to strašně sralo….jak kdyby byla duchem nepřítomná….
- Odpověď byla upravena před 1 měsícem uživatelem MirkaD.