Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

Fóra Ostatní Kecací jaro a léto 2026 Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

brut

Zdravim vespolek

Cajik
    Moc dekujeme za Karamelku i nove Rozinku. ☺️ Clo by mela brzy podstoupit celkove vysetreni, protoze potrebuje vyresit zuby. Ma hodne plaku a jak nesmi nic okusovat, aby to pripadne nesezrala, tak je to uz znat na pachu z tlamicky..
    Tak snad bude vse v poradku a jeste dlouho si spolu budeme uzivat.

Esuskaaa
    Ahojky pani moje zlata.. Porad na vas myslim, ale kdyz se rozhodnu zavolat, tak zjistim, ze je hodne hodin a vy spite. Takze to odlozim na druhy den a znas to… Neco so toho vleze a ja zapomenu.
    Doufam, teda verim, ze se k vam letos dostaneme. Konecne se zase uvidime a prohlidneme si, jak vam roste domecek a co psiska, slepice a kocouri 😍

Z naseho maleho lumpika mam radost. Jeho souziti s Rozinkou je dobre, obcas ji pohladi, malicko pomazli a i kdyz ji lehce zmackne, tak ona ho oblizne. Asi pochopila, te je jiny a potrebuje zvlastni pristup. Rozinka si strasne vyhraje s malou,takze jsou úžasna dvojka. ☺️ Doufam, ze to vsem vydrzi a Rozinka jim bude dlouho delat radost.

Noa na druhe strane je taky veselo, ale to je na ustni povidani. Jen tak mimochodem, Kiki ma uz taky 12 a myslim, ze je stejne vysoky jako ty nebo uz te prerostl. 🤣