Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

Fóra Ostatní Kecací jaro a léto 2026 Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak – cornus controversa nemáme, protože tam neměli hezký – měli jen veliký a i když by nám je dali za cenu té velikosti, co chceme, tak nebyli hezký, tak divbě střihaný, nedělalo to to, co má. A musím teda říct, že z mýho pohledu se kvalitou – kvantitou ne, to jste zahrnutý kytkama – trochu pohoršili, možná až se rozjede sezóna, se to zlepší, ale nevím, já jsem si ty vybraný rozchodníky nakonec nevzala, protože za cenu stopade to byly chudinky stejný, jako jsem si brala ty výprodejový kytky den před tím. A rozchodník je dost „plevel“ to se množí samo, takže ta cena ??? No jo, je to továrna na kytky, rozvážejí to tam ukrajinští pracovníci, jak automat, když se člověk chce na něco zeptat,smůla, nerozumí, nebo neví………….. to pro mě není, takhle zahradnictví nefunguje. Teda takhle asi jo, ale není to to pravý zahradnictví

Leč!
    Já sem holka fšímavá, takže jsem zaregistrovala, že hned vedle, navazuje jinči, malinký zahradnictví s okrasnýma dřevinama. Tak jsem tam protestujícího Brtnika zatáhla s tím, že třeba tam zrovna controversu budo mít! A když ne, tak koupíme třeba něco jinčího!!
    Sem vjédma.
    KOupili. A hned hodně, protože to bylo to správný zahradnictví, kde si se zahradníkem můžete promluvit. TAkže Brtnik se šel koukat a já tam objevila krásný, opravdu krásný rozchodníky, nádherný rostlinky – za 55,-!! Tak jsem jich hned houf nabrala do bedýnky. A ! Objevila jsem tam zakrslej šeřík! To jsem neznala, vůbec. Tak šup taky jeden. Šeřík mám totiž ráda. No a pak…….jsme tam našli krásku. Zosobněnej půvab – vílu! Źlutě kvetoucí mangolii, bože to jsou tak krásný květy! Doteď jsem znala jen bílou, narůžovělou, růžovou, do fialova, ale žlutou jsem neviděla. Tak tu jsme hned pořídili, protože Brtnik z ní byl taky celej hyn a navíc tam objevil krásně rostlej vilín. Takže jsme neodcházeli s prázdnou. Teda jo, s prázdnou peněženkou 😀 😀 do poslední mrtě, protože neberou platbu kartou, jen hotovost nebo QR kód. Ten já nemám, ale naštěstí se mi podařilo – páč jsem shodou okolností doma vykradla kasičku – vyškrabat potřebnou sumu v penězích – jinak už je moc nenosím. A tak máme zase s čím řádit na zahradě. Tý víle žlutý jsem hned našla místo, kam půjde, Brtnik mi to odsouhlasil, takže to máme vyřešeno, otázkou je, kam prdneme pana Vilímka, to se musí promyslet.

Aaaa Kimi už má doma psí tábor! Tak si to holky pořádně užijte, je supr, že Bettynka a Meginka spolu dobře fungujou