Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

Fóra Ostatní Kecací jaro a léto 2026 Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026

MirkaD

další fotky-žřícenina hradu Střílky…
    středa,čtvrtek-pátek s Dafi v BK-středa s Dafi velkou vycházku za splav,kolem velkýho pole,přes silnici kolem řeky k Ráječku a zpět-od zimáku klusem v náruči-protože jsme s kamarádkou nestíhaly na oběd s druhou kamarádkou:-D
    doma převlíct komplet,trošku opláchnout a fofrem na oběd,druhá kamarádka si prodloužila přestávku:-D
    takže nakonec dobrý:-D
    pak nákupy-pamlsky a sekáči mikinu dětskou a svetřík duhový rozepínací v akci Dafině,pouzdro na brýle taky v akci pro mě a časák,doma už je tv kultura a čtení,pak šel k večeru venčit táta a já v noci,
    čtvrtek ráno vycházka kolem řeky,kde tam seDafi táhla-stejně jako včera s kamarádkou to se táhla brutálně tam i zpět..
    ale když jsem to otočila a šla od od půlky řeky zpět tak valila tryskem:-D
    cestou tam se připojila ke stavařovi z lázní-u koupáku rekostuují lázně,a šla s ním,protože šel směr tátův byt…..-Lasie se vrací z ní teda nebude…
    asi jí nikdo neřekl,že s cizímy pány se nechodí..
    pám ji posílal za paničkou,a že prý ji popletl..další stavař-jééé tomu pejskovi se nechce…no,cestou zpátky valila jak drak,zarazila se u pařezu,kde sedla,pak valila ke mě pro jabko a valila zas dál…:-D:-D:-D
    u mostu jsme počkaly na tátu a šly na trhy pro tlusté spací ponožky,a časák-tak z geparda kníračího byl šnek a ještě zmrzlý šnek…a ještě odložení u trafiky…
    no psycho:-D
    doma vyfásla tenký duhový svetřík a šla do postýlky,když jsem ji chtěla vzít za 2 a půlhodiny vyčurat před barák-ignorovala volání,vodítko i psí vestu na mě a po zvednutí z postele zamrčela a ohnala se fousama….
    tak jsem ji šupla zpět na postel,sundala vestu a šla za kamarádkou na kafe…
    …..doma jsem ji vytáhla až ve 3 odpo na okruh po městě,kde jsem se švihla do hlavy,jak jsem se furt otáčela,kde se šnek kníračí plahočí-na vodítku…
    oak už jen v noci venčit,
    v pátek krátká vycházka kolem řeky ,
    nákupy-třeba šedýý popruh 3 metry na dvjkarabinové vodítko,který jsem si večer ušila-je boží,širší,tak se furt nesukuje,lehký,větší krožky,na 2 psy,na chvilku na výletě dobrý…
    to co jsem si šila před 2 roky bylo moc tenký a krátký…
    a jinak jsem spojovala a spojuju za potka jednokarabinový krátký-jedno pro mě a pak druhý Martinovi na výletě,sandálky s podpatkem a tak..
    vydrhnout tátovi byt,a po obědě s máti,Martinem a Žerykem,na zříceninu Blanzek lipovou alejí a pak domů-slunečno bylo,ale větrno,ráno kosa..
    dnes od motorestu Smota přes most na zříceninu hradu Střílky,snídaně u studánky-2a půlhodiny v lese,vysokým listím,slunko,bezvětří!!!!!!!
    ráno chladno,psi spokojení-pařezování a válení v listí probíhalo,i se běhalo a palo:-D

• Odpověď byla upravena před 1 měsícem a 3 týdny uživatelem MirkaD.
    • Odpověď byla upravena před 1 měsícem a 3 týdny uživatelem MirkaD.
    Attachments: