Fóra › Ostatní › Kecací jaro a léto 2026 › Odpověď na: Kecací jaro a léto 2026
Tak já už píšu sem – díky černej čaji za založení
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Dneska to byla hladká jízda od začátku až do konce, krásně se mi fordilo. Žádný zádrhele po cestě, hladce od startu až do cíle. A tam jsem pak nasedla do nějaký nejhovější tramvaje, čisťounká, voňavá, prostorná (jasně, v odpolední špičce to musí být nářez, protože je tam víc stání, než sezení, ale takhle na konečný?? Když v tu dobu moc lidí nejede – krása, civilizovaná krása.
Ohaříci maji teď díky našemu režimu o venčeníčko navíc. Brtnik je vytáhne ráno, na dlouhou a pak zmizí do prasé, a já je pak před svým odchodem ještě vytáhnu jednou, na takovou kratší, abych zkrátila dobu, kdy budou doma sami. Ne, že by se jim chtělo 😀 :D, ale pak mastěj, že je u silnice musím zastavovat a dneska teda Tali stála na cestě za hřbitůvkem a tázala se:“Proč nejdeme dál? Na louky? Je hezky, poď!“ Musela jsem ji zklamat, ač bych tím probouzejícím se ránem s pásem červánků a řvoucím ptačím sborem taky ráda šla dál.
Zlatko
To je neskutečný, jak dlouho je máš! A máš je normálně někde v obytný místnosti, nebo někde bokem, kde je chladno, třeba ve verandě?
černej čaj
taky mám muškáty na jih, a v pohodě teda, mám je v truhlíkách, květináčích.