Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Fóra Ostatní Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

to byla jízda teda dneska. V lesích mi přelítla srna přes cestu, letěla nějakou nadsvětelnou rychlostí 😮 . Bylo štěstí, že jsem o ní věděla – snažím se monitorovat, co to dá.Je to jinak přehledný úsek, kde jedete devadesátkou, takže jsem to tam smažila tou devadesátkou a pak hurá brzdy, ešče, že jsou výborný. No a na dálnici pani. Levobočka, což je něco naprosto příšernýho a já to nesnášim. Ano respektuju, že někdo jede nějakou svou rychlostí, ale, když se pohybuje v levém pruhu, tak ten je kuwa jen na předjíždění a když jedu pomaleji, tak vjedu, předjedu toho, co jede pomaleji než já A HNED SE VRÁTIM!! A ne že se v tom pruhu usadim a protože dva km přede mnou jede kamižoun, tak tam radši už zvostanu!! A pak, protože támhle v dálce je nájezd, tak taky nepřejedu zpátky a protože…..Takže jsem do toho pravýho pruhu teda zajela já, jenže to zas hrozilo, že spáchám kvůli jejímu dopravnímu přestupku přestupek já, neb bych ji podjela. A neuhne a neuhne, čouda. A pak to ještě vyšperkovala, protože když se OOOSILNIČNÍBOŽEŠUMACHŘE teda zařadila zasrakem asi po dvaceti kilometrech konečně do pravýho a já sešlápla plyn, že ji budu předjíždět, tak mi to tam zase poslala???????????????????????????????????????? Klakson si to užil!!! Ještě, že jsem s tím tak nějak počítala a měla nohu nad brzdou.

Zlatka

, když si chcete něco zjednodušit, akorát si to mnohonásobně ztížíte.🤦🤷

JÁÁ, JÁÁÁ, JÁ SEM V TOMDLE PŘEBORNICE!! Zkomplikuju si to takhle vždycky 😀
    Muškátí mám ešče taky ve fčelíně. sem dneska škrabala.