Fóra › Ostatní › Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) › Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)
no,z jednoho vrhu,
máti je fuč,vzala jsem všechny 4 ven,vratama ke křížku kousek a kousek mezi polama-Betty-bud čmuchala,nebo tryskala,nebo dělala kruhy
Max-bud čmuchal,nebo se táhl,nebo mě táhl
Žeryk-bud stál někde vzadu a čučel,nebo štěkal,že se nudí a chce házet něco-nebo štěkal,že chce piškot-já dost dnes pamlskovala i Betty-i když to byly pidi kousky…
Dafi-dědinou se táhla,úvozem se táhla-setičkou kousek mezi polama dolů se bud táhla,nebo stála..cestou zpět zdrahala k úvozu,že jde dom-tak jsem furt přivolávala a dávala obíhat Žeryka a stromy,at mám za co odměnit a nemrzne,když psi rodičů čmuchaly,nebo stály,-dost se s nimi stojí,cestou kousek ke křížku-s táhla-takže já na střídačku dělala Ke mě a Mezi a Piškotééék..-v půlce cesty jsme to otočily zpět,a Dafi trysk dom,takže zase přivolání,
házení hračky Žerykovi,
pak už jen klidná cesta kolem baráků k zastávce,kde jsem chvilku pokrcala se sousedkama-Dafi na volno..počkala až projede bus,v zastávce..
Dafi tryskem dom
pak vana-4 psy-4 psy sušit,rozdat léky-Dafi,vyčesat nohy,ostříhat nohy,vyčesat psy a vyfénovat-má dvojka,-to stejný jen bez fénu…
nakrmit,zabalit do dek,já pak do vany
a Betty rodičů zas trajdá po dvoře,Max štěká na dvoře..tak je jít zavřít dom,i za cenu toho,že to tam Betty počurá a bude furt,a furt chodit,no naštěstí ted spí….
- Odpověď byla upravena před 1 měsícem a 2 týdny uživatelem MirkaD.
- Odpověď byla upravena před 1 měsícem a 2 týdny uživatelem MirkaD.