Fóra › Ostatní › Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) › Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Sem tu, ale asi třistakrát, jak nestíhám 😀 😀 . Doma jsem teď víc sama, než ve dvou, Brtnik dom dorazí odpojen a polomrtef, jsem ráda, že jsem nad ním vybojovala tu dovolenou, kterou jsme měli a která mu dala možnost nadechnout se. No ale doma to jedu šécko já, plus se snažím vynajít to nový bydlení pro šprčka Rexíka. Hodně mě žere, že to u nás nejde, to se přiznám, protože pes je prostě suprovej.
dojela jsem fčéra dobře.
Jízda v silným dešti byla pro mě velký nóvum, nebyl to teda slejvák, kdy stěrače nestíhají stírat a dálnice je jedna louže, to ne, ale vody bylo hodně, nejelo se rychle obecně. Ke konci dálnice mi to na kolech trošku zacukalo – díky naše autíčko, žes mi samo pomohlo – evidentně jsem nebyla jediná, rychlost nějakých 118 km všichni okamžitě stáhli lehce pod stovku. Byla jsem ráda, když jsem z tý dálnice sjížděla. A to nikdo neprasil, fšicí byli zodpovědní. Byla jsem opatrná, předvídavá, předjíždělo se minimálně.
Jsem ráda, Fifi, že Růžice zatím drží a já jí držím palce, aby se to prostě už neozvalo, tečka, žádná komplikace nic.
Petrs01
A hlavně už to asi nečetla 😀
nečetla, páč makala v práci , pak makala na trambaj, pak makala do auta a pak makala na dálnici a pak makala se psema ven a pak makala do domácnosti a pak padla na tykadla, jak ta Madla. Já doufám, že tak tři neděle a bude to zase normální .