Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Fóra Ostatní Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

PetraK

Dennyky
    totok není vůbec problém, parafín se dá koupit a Brtnik ti to může polejt.

to si právě vůbec nejsem jistá, jestli by to problém naopak nebyl. Mám v živé paměti jeden kdysidávný odjezd na dovolenou, kdy jsem si prvně koupila takový ty voskový pásky na depilaci, co mi dělala paní na kosmetice. Tak že si ještě těsně před dovčou, provedu v domácích podmínkách. …… připleskla jsem si to, ale neměla odvahu to utrhnout i povolala jsem svou něžnou polovičku, která běžně láme při použití krumpáče, lopaty, rýče /(až na to nevypadá) a požádala ho, že zavřu oči a on to sejme. Sejmul. Mě. Páč nás ani jednoho nenapadla důležitá věc, aby tu kůži, z které to bude sundavat…….aby ji v těch jemných partiích přidržel. Nepřidržel, trhnul……..řvala sem jak kráva a plavky jsem si nemohla odít velmi dlouho, neb jsem tam měla velkou, velkou podlitinu ve slabinách 😀 . tak parafin na záda asi radši ne? 😀

Podle mě to není moc chytrej nápad, je to zase něco, co do naší přírody nepatří, aby to nedopadlo jak s těmi obřími šneky

naprostej souhlas :-/

no to mi ani neříkej, že ani automat nepomohl, jako v čem?

že se asi bojí, si myslim.

a když budete mít přebytek elektriky, taky slepicím?

no jasně – budu jim tam přebytkama svítit a topit – šak už se to připravuje, kdyby byla velká ziminka. Aby jim nevomrzly hřebínky.

černej čaj
    jo je to supr, mám z toho fakt velkou radost znamená to, že nejspíš fakt v letních měsících zvládneme jet ostrovní systém odpojenej od sítě. To by bylo supr. A mám radost, že to ty baterky zvládnou i v době, kdy ještě běží topení. Jasně, nemrzne, není zima, ale můžeme ho nechat běžet, baterky to už v téhle době táhnou a v domě není chladno a navrch nestojí nás to nic. To je pro mě skvělý.

chcete se u nás stavit, když budete na Kladně? Jako předem říkám, je to u nás divočina, protože makáme, tak je to na takový rychlý zastevení, ale můžem skočit klidně na chvíli ven.

Maya
    tak jsem si to pamatovala dobře, že to kdyžtak budeš mít pro slepice. Já uvidím, zda se časem pak pustím do nějakýho pěstování. prozatím mám v plánu to, co dělal náš bagrista – vezmu rašlovej pytel, dám do toho kus masa a červíci jim budou padat do výběhu čerstvý.

• Odpověď byla upravena před 1 měsícem a 3 týdny uživatelem PetraK.