Fóra › Ostatní › Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) › Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)
PetraK
No me se takhle namnozili prvne, tak uvidim, ale ano v planu je kdyz tak slepicim
Denny
Neslouzi to nicemu, proste se mi libi
Ty motyly vidam taky na fb a taky mi to prijde uz trochu pres caru, lidi proste hresi na to, ze ten motyl pak zije kratce
S automatem jak pise caj, odboura to stres z razeni, s rozjizdeni do kopce, proste ovladani auta, protoze tteba ja jezdila 2 roky s manualem a takovy ze razeni se zautomatizuje a clovek na to pak nemusi myslet, tak to na me vubec nefungovalo, ale s jezdenim v provozu to nijak nepomuze, to mam proste furt a furt nedavam neznamy krizovatky, velkej provoz a takovy veci, jako jo, dojedu si do mesta nebo tady po okoli, ale nikam jinam bych nejela nebo do vetsiho mesta, to by byla sebevrazda
Ale kazdy to ma asi jinak, co jsem cetla je dost lidi co zacnou ridit v 50 a jde jim to uplne v pohode
Podle me jezdi hodne ze zacatku s Romanem at ti radi, u me si myslim udelalo hodne stresu taky to ze jsem od zacatku musela proste hned jezdit sama a v autoskole se clovek s vetsinou veci co se na silnici dejou, nesetka a pak v realu je z toho v koncich