Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Fóra Ostatní Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Souhlasím s Dennyky, bylo nádherně. Zataženo, nefučelo, teplota akorát. A my jsme si šli procházkovat fšicí – tedy i s Brtnikem. Krásně se procházkovalo!

A já mám velkou radost – už druhej den jedeme v Domečku na soláry a baterky až do rána bílého. Ještě teď je v baterkách 21% ! A panely něco maličkatě i vyrábějí, přes to, že je zataženo. Jsem zvědavá, jestli počasí dneska dovolí, aby panely dokázaly vyrábět pořádně dřív, než se baterky vybijou úplně. Je tu teda zataženo fest, takže asi ne, ale bylo by to poprvé, co by se kruh nepřerušil.

Dennyky
    Jo bude to velká změna, po 20 ti letech ve firmě, ale když se nic nezmění
    tak je čas udělat dětem pápá.

žjofka! Tak to tedy by byla radikální změna. Pokud by na auto došlo, tak držím palce, ať se hezky rozjezdíš. V takový situaci je to potřeba. No já budu teď asi týden-14 dní muset jezdit do prasé za volantem sama, protože Brtnik to bude mít v prasí hustější než hustý to měl a tím pádem budeme muset jezdit každej sám, on služebním a já naším. Začínám zítra. TAK NA MĚ MYSLETE FŠICÍ SVATÝ I NESVATÝ.

jo parafín je příjemnej, to mi dávali na záda kdysi.

ježšiš to musí bejt supr!! to bysem chtěla.