Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Fóra Ostatní Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

PetraK

Petrs01
    n ojo, no smůla no, teď už to nezjistím. A tak na tom halt svět nestojí, to jen že jsem měla jednak nějaou předstvu, že uvidím tu změnu v měsících konkrétně,ne za celý rok. Pro tenhle první rozjezdový rok, pak už mi to bude jedno. A že jsem tím hledáním strávila dětství 😀 , i proto, že mi Brtnik tvrdil, že to najdu v souboru, který mi posílal, hledala jsem jak blbka a nic tam nebylo. Má teď starostí fakt hodně, takže nad rámec práce nechce nic řešit, hledat – toho si teď užívá až až, takže jsem ho s tím nechtěla otravovat. Nakonec na to sedl a zjistil jako já, že to tam není, tak hledal na netu, pak já, nikde nic, ale přece sakra někde to být musí……tak nemusí 😀

Proměnný jsou vždy, ale ty zimní měsíce jsou prozatím za tyhle dva roky stejný. ale já jsem chtěla vidět konkrétně hlavně zimní měsíce a pár detailů, abych si mohla prostě porovnat, jak to běží, jestli nejsem moc idealistická. Tak halt musím vystačit s tím, co mám – zálohy a už konkrétní spotřebu za první tři měsíce.
    To je fučík už no, ale tak nějaký data mám a i jak jsem si to pro sebe rozebírala, tak moje odhadovaná finanční úspora za rok se asi i protíná s tou jejich odhadovanou.

Maya
    UZ trapez
    to měřej ultrafijalovým zářením jak je člověk trapné 😀

ten novy elektromer ne? Tam by v apce meka byt videt spotreba po ctvrt hodinach

no máme novej elektroměr, ale kde bych vzala apku. já, hehehe?? Ty už ju máš? Má to cenu si ji instalovat? Mám to udělat?

já chtěla do historie – za loňskej rok, novej elektroměr mi v tomhle nepomůže, ale tak já už na to prdim.