Fóra › Ostatní › Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) › Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)
černej čaj
Tak to je navod fakt za odmenu:D sikovnaa
on ten návod poslal tuhle hned bez otálení, ale zapomněl k tomu dodat tu podstatnou věc, že se to nenachází na serveru, kde se přihlašujeme a máme přehled co to dělá, jak to dělá, kolik v baterkách atd. Ale že je to ve zcela samostatný aplikaci a když jsem mu volala pak podruhý, naznal, že jsem blbeček. Což jako víme, že nejsem počítačovej mág, ale to jsem si pak dovodila, když jsem se na to koukala znovu a všimla si tam nějakýho nápisu, že to není v tom prostředí – jediném, kam máme přístup, ale zvlášť. A je to arogantní blbeček, kterej machruje, nenechá domluvit atd., tak jsem ho trošku proškolila v tom smyslu, že platící zákazník a další drobné detaily. a už to najednou šlo. Jen prostě mě nebaví bejt za krávu, úplně v povaze to nemám, musím se do toho vždycky naštelovat.No tak nic, teď prostě stáhnout aplikaci a uvidíme, jak si poradíme.
řekni kolegyni, že jsou i jedinci, kteří tu zústávají. A pak mají sakra náskok při hnízdění. není jich moc, ale jsou. I u nás – kus od chalupy – jsme viděli jednoho zimáka. No a pak jsou ti , co přezimují v Evropě, tudíž si zkrátí dobu návratu a zase mají náskok při hnízdění.
Kimi
tahle firma zatím dobrý, nedělají problém, naopak převzali ten průser a dodělali to, tohle je o jedinci. Tak měl smůlu, narazil. Nesnáším takovýhle chování.
že mají podnájemníky. V té docela velké spleti proutí, větví a klacíků se zahnízdili vrabci, každou chvíli nějaký vylétl z mezírky.
fakt?? hihi, to je dobrý. Budu se muset podívat u nás na Káču a Karla, jestli už taky mají vajíčka.
Jo a toho jeřába popelavýho jsem včera zase viděla, kroužil vysoko, výýýýsoko a něco povídal. Má zajímavý hlas.