Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Fóra Ostatní Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

MirkaD

Maya-jo,jo-dobře jsi to pochopila -jsi zde můj letitý mluvčí,vžždy v jedné větě vystihneš,jak to myslím:-D
    -prostě letecky česat-nejde to až ke kůži a pořádně-když to máti vezme tím velkým s těmi hroty od sebe-širokými-tak ono to trošku pročeš,ale nejde to ke kůži a není to pořádně-což se jaksi nezjistí dokud se nevezme prostě hřeben,nebo drátěný kartáč-prostě něco hustšího-ne s mezerama,že by tama i slon prošel:-D
    a ted nechceš máti říkat-no joo,vy sice češete denně,ale vlastně blbě-proto jsem vám kupovala víc věcí na česání a proto já mám víc věcí taky-rozčešu at netahám a pak vezmu jiný….

Fifi-ale jo,to já si na Žeryka za ty roky zvykla,taky co mi zbylo:-D
    a zase on to vyvažuje zase tím,že miluje vycházky-kdykoliv,kdekoliv vždycky,miluje cvičení

a česání miluje tím štětinovým kartáčem
    a třeba dnes jsme s nimi jely na Holštejn,takový kolečko-ke zřícenině,trošku tam pochodit a do dědiny a dom
    nic náročnýho,žádný kopce,schody,ale byl to prostě výletíček:-D
    a ŽERYK MEGA ŠTASTNEJ,FURT,POŘÁD A DOKOLA ŽUCHITOVAL,VÁLEL SUDY V HROMADÁCH SUCHÝHO LISTÍ A BYL DĚSNĚ ŠTASNEJ,-TAK TO JE FAJN VIDĚT!!!
    DOMA DOSTAL TROCHU KUŘETE,DAFI MISKU JABLÍČKA
    JEŠTĚ SE žERYK PROŠEL PÁR METRŮ VE VYŠKOVĚ A PÁR METRŮ V KOZLANECH U OBCHODU-DAFI TAM BYLA UŽ V AUTĚ,JEN NEŽ MARTIN VEZME CHLEBA..

• Odpověď byla upravena před 2 měsíci uživatelem MirkaD.
    • Odpověď byla upravena před 2 měsíci uživatelem MirkaD.
    Attachments: