Fóra › Ostatní › Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) › Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)
Mirko, to mate doma takovou kosu? Ja pres den kotel plynovej tlumim, jak sviti slunicko, ale teda porad na vecir a cast noci ho zbabele zapinam, jinak bych byla jak Dafca. Temperuju na nejakych 19 stupencu, ve vichru barak pres den preci jen vychladne.
K Zerykovi – vis jak, musis se s tim smirit. A to mas staryho psa, ja mladase. Proste je „vadnej“, nemuze za to. Toz kdyz nemam v sobe zen neco s nim delat danej den, nedelam, abych neco vic nepotento. Kdyz je akutka, jako treba predevcirem kliste cucly na hrudnicku, nadechnu se a jednam, on to ani nezachyti, ze slo o nakej velkej ukon. Ty svy pejsky porad ceses, trimujes, strihas, to by Pepino nedal, zaplatbuh je holoprdka a cesani furmikem miluje (zacal linat, teda spis snezit, by clovek nerekl, kolik podsady i tenhle hladkosrstak na sobe ma). Toz rozvin svuj klid, Zeryk taky jinej nebude. Ze te s tim sere, naprosto chapu, ale na stranu druho sis uz musela zvyknout na takovyho blazna a nemuze te nicim prekvapit. Maximalne prijemne obcas. 🙂