Fóra › Ostatní › Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) › Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)
šla jsem pár metrů ze psama za zahradu,čistě jen,udělejte bobek a jdem dom,udělala schválně několik protahovacích cviků na protažení po včerejšku,takový osí rehabkostrečink,nešlo mi o výcvik,nebo tak,čistě na protažení,takže za pamlsky,bez povelů,
otočky,kroky,obíhání noh,packy,pklony,cování
a bavila jsem se se souisedkou,její jezevčice se vždy honí na zahradě s našimi psy
tak sousedka-mě by se na vodítku asi uškrtila,vodítko nemám,
my ze psama nikdy ven nechodily-přitom její synové dost chodily do lesa i s babičkou,mohli vzít jezevčici synové..
mám 3 domácnosti,chodím do práce,makám na zahradě,nremám čas,musela bych se naklonovat,
však se proběhne po zahradě
tak jsem jí říkala,že mě zase líto psa co nikdy neopustil zahradu/klasika,podle ní je mít psa v bytě týrání..
že nemusí ze psem na hodiny já jdu taky občas-vlastně před odpolední chodím vždy jen třeba na 20 minut,když jdu ještě pěšky do práce…
že pes se stejně sám na zahradě neproběhne,pokud někdo kolem nejde….
nno,marný,
stejně jsem si připadala jak někdo kdo má čas lítat ze psama,protože nemá děti a nemaká na zahradě…..:-(
i jsem jí říkala,že jsem roky poslouchala od lidí co měly děti/zahradu/barák-no ty máš čas lítat ze psama,počkej až budeš mít rodinu,já nemám čas makám na zahradě,…děcka,atd..
a pak v práci rrozebíraly seriály,a ptaly se proč se na žádnej nedívám??
no jdu v tu dobu ze psama…
a to by ti psi nevydržely??no vydržely..
jasně chápu,že když má někdo obří zahradu,děti,barák,má toho hodně…
ale tak nemusí mít psa….dyt ty lidi ty psy nedostávají k zahradě-to není v akci 1+1-kup zahradu bude k tomu pes,protože na dědině to tak je…