Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Fóra Ostatní Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

MirkaD

Děkuji za přání!
    krásný solílek!

já za sebou výletový,vycházkový víkend
    v pátek ze 3 psama jen ke křížku a zpět-po 2 ranních,
    v sobotu dopoledne autem k hájence-ano od domu je to 10minut do kopce,ale Dafi by se táhla a chtěla jsem vzít i Betty,takže autem k hájence,tam okruh kolem obrázku,pár fotek a autem zpět
    jako,bylo to psychicky náročný,protože když jdu sama,ze 4 psama,tak se jim věnuju,sleduju pečlivě Betty,která je dle mě už úpplně slepá..
    a mám přehled,kdo kde jde…
    pochopitelně klidně mám 3 na vodítkách,nepouštím za každou cenu….
    no a s Martinem,ten vpředu,Žeryk s ním,Dafi po prvním pařezu,kdy zjistila,že veškerá má pozornost je na Betty,tak si odbočila na cestu směr k hájence a šla tam,
    Martin dopředu k obrázku s Žerykem,a já se táhla vzadu s Betty a Mxem-no řvala jsem na Dafi,jestli si dělá pr…,a kam jako ku.. jde??at jde zpět…!!
    tak nad tím 3 vteřiny dumala,pak došla zpět,a valila za Martinem:-D
    mrcha naštvaná vžárlivá….:-D
    udělaly jsme kolečko kolem obrázku a šly k autu,psi proběhlí,
    předtím jsem ještě Dafči ošmikala hlavičku,učesala je,tak už jen nakrmit po vycházce,převlíct se,najíst,zbalit mrkev a tvrdý chleba a dárek tátovi,a jely jsme za Miou,
    nacppala jsem pod helmu tenkou čelenku,protože furt fučák:-((.takže po sundání helmy jsem vypadala jak Nšo-Či-hrůůza-splihlý děsný vlasy..:-D
    no,dojely jsme tam,Mia už byla nachystanájá z lavky nasedla a jely jsme jako vždy kolem rybníčku,do lesa a zpět
    a tam se stala taková zvláštní věc-ano zvířata nerozumí lidské řeči,
    ano asi to byla náhoda,ale na ty nevěřím…
    prostě jsme kecaly s Luckou co ji vedla,o práci,psech a tak,a v druhé půlce začnu říkat,už sem jezdím rok,a jsem zde moc spokojená,je to zde fajn,a vždy kromě jednou-kdy Mia neměla podkovu,tak na Mie,kterou i když vím,že ke mě nemá vztah,nejsem blbá:-).tak já ji mám ráda,a jsem ráda,že je to vždy ona!!!
    NO A JAK JSEM TO ZAČALA ŘÍKAT,O TÉ SPKOJENOSTI TAM A TAK,TAK MIA NAJEDNOU ZAČALA FRKAT-A LUCKA-CO MIO-MÁŠ NA TO TAKY NĚJAKÝ NÁZOR,CHCEŠ NÁM K TOMU NĚCO ŘÍCT??a začaly jsme se smát:-D
    JAKO,BYLO TO JAK KDYBY MĚ V TU CHVÍLI ASI ROZUMĚLA…JÁ VÍM..NÁHODA….ALE…NIKDY DŘÍV SE NÁM TOHLE NESTALO,ANI POTOM,TO FRIKÁNÍ,PŘÍŠLO PŘESNĚ DO TOHO CHVÁLENÍ MII A VYZNÁNÍ LÁSKY A SPOKOJENOSTI…..
    ZAJIMAVÉ……
    no pak jsem si ji pomazlila,na dvoře vyčistila,odvedla do výběhu,sundala ohlávku,nakrmila kozičky,jehnátka…
    a jely jsme přepadnout tátuu,co měl včera narozky,daly jsme mu dárek,a já ho ukecávala,at jede na otočku k nám,sice se mu nechtělo,že néééé,ale když viděl,že sedím jak zaražený vidle,tak že jo…
    dojely jsme k nám,Martin udělal chlebíčky,já vyvenčila,nakrmila psy a šly jsme posedět vedle k máti…

• Odpověď byla upravena před 1 týdnem a 4 dny uživatelem MirkaD.
    Attachments: