Fóra › Ostatní › Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) › Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)
černej čaj
2 hmozdinky snad niz neposkodi a zateplwni by to poskodilo jen kdyby to slo skrz kvuli tepelnymu mostu ale i to ma reseni
no prostě už to zateplení provrtáš – nevrtá se to ani kvůli kotvení lešení třeba, právě kvůli tepelnýmu mostu . To neposoudím, to posoudí Brtnik 😀
Jo loučka – opravdu loučka pidi loučka je u Domečku – je tam takový místo, kde se mi to hodí a kdyby se povedlo, že se tam utvoří, budu kvůli hmyzákům ráda. už mám i vymyšleno co tam k té části plotu k sousedovi – takový nízký plot, dám za keře – ty jsou nízký stejně jak ten plůtek a taky vhodný pro hmyz a zdá se hezký. Mohl by z toho být pěknej koutek, kde si to bude žít převážně svým životem a já jen jednou za čas zasáhnu. Vzala bych to kosou, to mi jde a baví mě to a zádům to taky dělá dobře, nechala usušit , vysemenit a bylo byl.
Joj tak to po injekci moc nepřeháněj s aktivitama, tak dva, tři dny, tohle je taky záhul.A zubař – držím palce!!