Fóra › Ostatní › Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) › Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)
černej čaj
Muzes si ve vyhledavaci vypnout ze vyslesky AI nechves pokud vim, driv to slo.
jo a kde se to zaškrtává, nevíš?
Já bych si na to asi i něco dávala, jen by si musela hlava vzpomenout, to je těžký tohle se mnou, vzpomenu si pokaždý, když to zabolí, ale ne, že bych si to zalepila, to ne, to ani náhodou. Jsem blbá.
Já jak se o tohle zajímám, tak to vím, i když tam nejsem, člověk musí být informovanej, oni ho hacknou, aniž to majitel ví a pak se za něj prostě vydávají, bez ověření telefonem dané osobě , která to povrdí, prostě nic neposílat.
Zajímalo by mě, kdy se lidi na tohle všechno vyprdnou, mě by tam nedostal nikdo ani náhodou, jsem stará struktura a protože jsem se v tom trošku pohybovala, tak se nenamočím v určitých vodách ani za nic. Mám telefén, emila a to mi bohatě stačí.A pevně doufám, že mi tohle neseberou 😀 , bych byla v háji.
co ta banka? nepomůžou?
Zlatka –
no jo , jasný, čistit se musí šécko, já uvidím, není to žádná velká suma, když to koupím. hrnec mám taky připravenej, ale vím u Olinky, že jsou schopný to toho lozit, zvrhnou to (já vím, ta cihla) . uvidím, max to nebudu používat a pošlu to dál, ale Maya psala, že je s tím spokojená, já to chci takhle proto, aby si tu vodu nezašpiňovaly, doroty prasácký 😀
Musí to být nerf, takhle přemýšlet za každej roh, aby se něco nějak …. 🙁 . Aspoň teda, že fyzicky nezdolá třeba ten plot a tak.