Fóra › Ostatní › Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) › Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
To se nám ale vochladilo, vašnostové, co? a proto jsme včera v tom větru opékali buřtiky 😀 😀 . Já jsem pak popadla takový to udělátko, co se do něj dávají naplacato ryby, narvala do toho zbytek buřtůch a naprasáka to opíkla najednou nahrubo, dopek si pak už každej musel sám 😀 Už několik mnoho dní mi srůtá urvaná kůže na boku palce a bolí to jako sviň, začínám být značně nevrlá, neb každý pohyb palcem mi o tom pošle zprávu, že to ještě není zahojený :-/
Řekněte mi někdo, jak v době, kdy internet ovládla IÁ krucinál smysluplně něco vyhledávat. To je fakt peklo, je úplně blbá. vyhledá vždycky něco naprosto jinýho???? Dá se tomu nějak vyhnout?
černej čaj
ty vado tak to je teda síla to s těma penězma, co odeslal manžel. To jako neví, že toho je plnej netovej svět? 🙁 Snad se něco podaří podchytit. Na Brtnika před pár lety – to to začínalo, já o tom věděla, dělala doma osvětu, ale nějak nebyla asi brána vážně, či čo, ale podali si ho kyberšmejdi, jako že banka, úvěr….budiž mu omluvou, že to tehdy opravdu nebylo běžný. Jak já řvala do toho telefonu, ať se s ním dál nebaví, nic mu nedává a mastí okamžitě, ale okamžitě do banky, ať aspo%n jednou v životě věří svojí ženě, která rozhodně není úplně blbá, jak by mohl předpokládat, ba naopak se v tomto dost dobře orientuje…. podařilo se mi ho uřvat a do tý banky ho dokopat, jinak………
no tak doufám, že se u vás něco podaří. je tohle opravdu divnej svět a člověk musí, musí být pořád v pozoru.
Maya
jááá jsem Ti zapomněla před časem zareagovat na to pítko, cos dávala tady, ten kyblík, žes s tím spokojená. Hele říkali Drimlovic, že to je oproti tomu druhýmu náročnější na hygienu, kvůli tomu plovák. Je to tak? Na druhou stranu, mi to přijde praktičtější na každodenní obsluhu, ne?
Zlatka – ty vado, to by mě asi šlehlo, kdyby tam manžel takhle stál? Co se to jako stalo, že se tam takhle objevil??? od tý doby nic?
Kimi – jo taky musíme očkovat, to zas bude rodinnej vejlet 😀 😀
Mirka – jako já nechápu, kde ty lidi berou tyhle nápady – půlka jablka???????? to jako to dítě nemůže počkat po zaplacení?? doma taky dostane všechno hned? Když matka třeba vaří a nemůže od plotny?? Lidská blbost je evidentně nevyčerpatelná. A totéž platí pro majitele štěněte toho maliňáka. Štěněte a okolí je mi líto už teď, majitele nikoliv. Aspon, že tedy osloví nějaký odborníky někde.