Fóra › Ostatní › Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) › Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)
moc tady nechci psát nic jinýho než psi-výlety..
ale tvl-tohle musím
chlap-namarkujte nám půku jabka!!§tvl-jak půlku jabka co dítě snědlo-no půlkiu jabka..tak se snažím vysvětlit že ěžně markuju obaly od lízátek,nanuků,brumíků…ale půl jabka??co e váží??
tak se zeptám do sluchátka po delší době ticha,kdy si dost živě dokážu představit co s v duchu říkalo vedení-mě bylo řečeno azt vezmu opodobně velký jabko,namarkuju a dám zpět….osmiletý dítě…a tatínek-tak jí to vysvětlete…
tvl-vedoucí co má 2 děti tak říkala,dyt je to dítě,ne zvíře,který to musí hned sníst…no nic….
paní sladkosti na páýse a velký nákup k tomu a na dítě-tohle chceš?tohle ne?tak to vrátíme a šup jiný druh čokolád,co je v regále jinde v obchodě tak do cukrovinek na kase..takže nby jsme to musely vracet-tak jsem vykoukla z kasy-a říkám-ani nezkoušejte!!!!!!to tam dávat!!!lidi tam dávají pivo,nanuky,masoi-jo do cukrovinek na kase….
paní se omluvila a já jí to namarkovala…měla to jít vrátit do regálu zpět a to chtěla tam cpát ještě jiný věci…
dítě vezme papír smotá do kuličšky a a šup s tím na zem-já-CHLPEČKU NESPADLO TI NĚCO??TATÍNEK-DO TÉ DOBY MU TO BYLO U PRDELE..nedělej tady bordel a zvedni to..no boží…
mí 2 sleponi-Dafi vydí blbě,a Žeryk ještě hůř,ale zase žádná trága prý,tak vyfasovaly novou překážku na zahradu-,artin jim pořídil látkový tunel-tak Dafi se líbí-velmi jednoduchá možnost jak získat pamlsky:-D
Žeryk to zvládá tak že mu do půlky hodím uzlík a doběhne s tím ven nakonec …
je čím dál zlejší…..
Betty chodí,chodí furt a často chodí xxxx hodin po dvoře,chodí v noci 3 hodinxy v tahu po obýváku….
podle mě je slepá už úplně a slyší trošku,žere,pije a venku někdy letí tryskem přes zahradu,dvůr pak to napákí do branky….
asi bych jí nechávala furt postroj??
jedna chovatelka z chovu psů mi psala,že se u psů tak projevuje senilita….