Fóra › Ostatní › Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) › Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)
Čajíkovi děkuju za velmi milé a hezké odpoledne v čajovně
kde bylo huráááá teplo,
po cestě ve vlaku zima totiž dost…:-O
dopoledne příííšernej liják snaživě jsem šla ze psama před vrata,že se aspon vxvenčí,ale jen se vyčůraly a Dafi prchala na flexině dom….
já dopo četla detektivku českou,mrkla se na seriál Okoních a lidech a do Brna jela ve pletených šatech,roláčku,tílku,prošívané vestě a podzimní prošívané bundě,pod šatama troje elastáky..a cestou tam šustáky do deeště,který jsem sundala v čajovně…
po čajovně-kde byly mimo jiné moc hezký obrázky jsem vzala psy ve vichru aspon k rybníčku a zpět a šla dočíst detektivku
dnes ráno zepsama ve vichru zimě do lesa-takže Žeryk dostal nerofukovací pláštěnku a pod to mikinu,a Dafi bundičku,proběhly se,vyvenčily,Žeryk si na minutku pohrál s míčkem,Dafi zase pařezy a na veterinu na očkování,
Žeryk se pokusil sežrat veterináře…čímž nás oba nasral…
Dafi se ošmikaly drápečky a oběma prohlídl oči,Žeryk vidí hůř než Dafi-Dafi taky ždibec slepne-čehož už jsem si všimla,ale byla jsem obviněna doma,že je to její ofinkou….tak určitě…
pak ještě zverimex,klásky andulkám,kapsičky kočce,
která s máti pořád bydlí a dom
doma andulky generální obří klece a pod klecí,vyprat,uklidit,vyprat,Dafi mě aspon pomáhá věšet prádlo a ráno mi donesla čelenku,rukavice….
víken mě čeká pracovní..
dostala jseem sladkosti a víno za ostříhání Mxe,tady je furt mega vichr…
Čajíku-a muž přežil?a jak to teda má z prací….?