Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Fóra Ostatní Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Kimi

Dnes u nás od 7.30 do 15.00 nešla elektrika, tak jsem se ráno vypakovala trochu dřív. V České Třebové je v Městském muzeu výstava Pes přítel a pomocník, tak jsem se domluvila s tamní kámoškou, že si půjdeme prohlédnout. Tak jsem nejdřív vyvenčila Betynku a vyrazily jsme. Cesta s objížďkou, protože na obvyklé trase probíhá kácení stromů. Na náměstí ve Třebové se mi podařilo najít parkovací místo blízko muzea, Katka dorazila dle domluvy. Nejdřív jsme daly snídaničku v pekárně Sázava a pak jsme vyrazily včetně Betynky na výstavu. V přízemí mají místo pro psí hru – hledání ukrytých piškůtků. Výstava v patře, tam se s pejsky nepočítá, paní průvodkyně mi řekla, ať vezmu Bety do náruče, pak, když viděla, jak je v pohodě, mohla jsem ji na některých místech pustit. Návštěvníci se mohou s některými modely psů vyfotit, Katka vyfotila Bety. Po výstavě jsme zašly do vedlejšího hotelu na oběd, v menu byla hotovka vhodná pro mou dietu – trhané maso s bramborem – výborné. Paní servírka přinesla Betynce podložku, aby mohla být na židli. Po obědě jsme chvíli poseděly na náměstí, počasí fajn, pak se Katka musela vrátit do práce a já se vydala domů. Dorazila jsem o půl třetí a asi za pět minut elektriku zapnuli. Pěkně jsme si tu výluku užily.

Attachments: