Fóra › Ostatní › Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) › Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)
Když ke mně Betynka přišla, nakoupila jsem jí vybavení, m.j. i velmi nepraktický svetřík se saténovými lemy, pošitý perličkami. Teď, co je Bety ostříhaná a venku je docela zima, se svetřík ukázal jako užitečný a Bety je za modelku. Dneska jsem se opět cestou z vesnice prarodičů stavila v oblíbené cukrárně. Zaparkuju, obejdeme kousek města na vyvenčení a pak mlsat. Tentokrát hned jak jsem vysadila Bety z auta, šla kolem starší paní, asi babička, s malou holčičkou, Bety šla pozdravit, holčička se ptala, jestli si může pejska pohladit, paní se obávala, zda nekouše, ujistila jsem je, že pejsek je mazel, tak si ho pohladily, nejdřív babička, pak holčička. Holčička pak, že by chtěla dát pejskovi papání, tak jsem jí předala pamlsek a vysvětlila, že musí dát z dlaně, aby Bety nechňapla prsty. Stalo se, holčička si ještě Betynku pohladila a odešly. Když jsme šly z cukrárny, potkaly jsme jinou paní, Bety ji taky šla pozdravit, paní se s ní nadšeně pomazlila a řekla, že jí Betynka zpříjemnila den. Tyhle reakce velmi potěší mě, jsem moc ráda, že Bety rozdává radost.