Fóra › Ostatní › Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) › Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)
Mayo, a co ze ti to delali, ze si te chteli natacet? Nejakej unikat? Tata, kdyz lezel s kolenem v nemocnici, taky se mihnul v zaberu, kdyz tam nataceli o kolennich nahradach.
Mirko, co vlastne resis? Ze Dafca stekala? No a co, tak si bafala. Bych ti prala Pepina na snure, kdyz se nekdo vynori. 😀 Co bys s tim chtela delat? Proste se citila asi nejista, preci jen je starsi, ma problem s jatrama, proste si muze vyjadrit svuj nazor, ze se ji neco nepozdava. 🙂 Vubec bych to neresila, kdyz ti ve meste funga normalne. Jo, a moc pekny fotky zapadoslunecni.
no tak ti běží kolem dolů úvozem,Dafi zježená,štěká…
Se bala, no, jak ma jinak vyjadrit svy emoce? Jen ti rikala, ze se neciti komfortne. Vzdalit se od zdroje strachu, otocit se jinam, prevest pozornost na neco jinyho (pokud to jde, u Pepina to nehrozi), zapovelovat nejakym nadrilovanym cvikem/dat hracku/pamlsek/ocni kontakt… Vic toho clovek asi nevymysli, ja mam pro takovy situace „CEKEJ“, je mi jedno, v jaky pozici cokl je, klidne at si jodluje, ale neclouma se mnou a neutoci na zdroj strachu.