Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Fóra Ostatní Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

MirkaD

prosím dotaz,
    šla jsem ze třema psama kousek mezi polama směr nalevo od křížku,jen aby se prošly,vyčuraly,vykadily,jen kousek,s tím,že na zahradě jsem pak natáčela cvičící videa-Žeryk 2 krát-poslušnost+cviky s tance-jedno video pamlskový,jedno míčkový
    s Dafi 3 videa-kladina a na ní polohy+cůze u nohy,kroky,otočky,přiv.,odložení,a obíhání stromečků a polohy-a jedno s těch 3 videí bylo s Mxem-chze u nohy-sedni-lehni-přivolání,odložení v leže a otočky oba zaráz
    a cvičení Mx-polohy,kladina,chůze u nohy…
    každý video tak 2?minutky,kluci za masíčko,Dafi za jablíčko,cvičily radostně,ochotně,
    no,ale že jsem viděla,že budou cvičit,tak jsem šla jenm kousek,a Dafi tradičně nechtěla jít…
    a vytáhla jsem je úvozem mezi pole,kousek jsme šly mezi polama,at se projdou proběhnou,otočím to zpět a šla od křížku dolů paní ze stafordkou tak Dafi štěká-dám ji sedni-teda všem,
    paní jde úvozem dolů,psi se uklidní,ale za chvíli tama běží pán co bydlí u rybníčku a dělá okruh s ovčačkou na bedráku-od rybníčku mezi polama ke křížku,od něj do dědiny úvozem a dom-takovej ne zrovna velký okruh na tak velkýho a akčního psa,kterej letí jak střela na bedráku,startuje po psech a asi??by mu víc prospěl cvičá a trochu zaměstnat hhlavu…no tak ti běží kolem dolů úvozem,Dafi zježená,štěká…
    EHMMM COŽ JÍ BOHUŽEL VYDRŽELO!!!!!!!!NĚKOLIK METRŮ TÍM ÚVOZEM-ŠLA A ŠTĚKALA!!!
    JAKO TO FAKT NIKDY NEUDĚLALA!!
    JAKO JO,VENKU BYLY CHVILKU,ALE PROTOŽE,JSEM VĚDĚLA,ŽE PAK BUDOU CVIČIT NA ZAHRADĚ,TÍM SE PSYCHICKY/FOZICKY UNAVÍ,DEN PŘEDTÍM MĚLA 2 VYCHÁZKY POŘÁDNĚJŠÍ..
    A JSOU VŠICHNI STAŘÍ,TAK JSEM SI ŘEKLA,PUDU KOUSEK A BDEM CVIČIT…
    JASNĚ POTKÁVÁME MÁLO LIDI…A JSME MÁLO VE MĚSTĚ,ALE TAM ANI V BLANSKU TO NEDĚLÁ-JE FAKT ŽE V BLANSKU JI MÁM SAMOTNOU..
    ALE ABY ŠTĚKALA XXX METRŮ??ŠLA A ŠTĚKALA??VEČER PŘED ZÁPADEM SLUNKA…CO S TÍM??