Fóra › Ostatní › Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) › Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)
včera ráno vycházka s trjkou za humna- k hjence do lesa-peklo-vichr cestou tam,v lese to šlo,tam se táhla Dafi dolů se táhl Žeryk,večer vycházka všichni 4-vyfotit západ slunka-takže úvozem jakoby ke křížku-napřed na svah mezi kytky vyfotit Betty a zbytek,Dafi mi několikrát zdrahala dolů úvozem tak šla na vodítko,Betty se po focení sebrala a odcházela,pochopitelně ona i Max na dlouhým úzkým dvojkarabonovým vodítku+Dafi,,pak naproti na pole fotit těžkou zrcadlovkou západ slunka-Žeryk na volno,ostatní na vodítku hromady kuřecích srdíček a piškotků.aby Betty vydržela sedět a nejhezčí sluníčko bylo,když jsem na zahradě pustila smečku z totálně zaszkovaných vodítek-protože Betty na vodítku nepřetržitě dělá kruhy a furt chodí dokola,:O
venku jsem s nimi byla 40 minut-ale 8 minut od domu,NAŠTĚSTÍ!!!U FOCENÍ NIKDO NEŠEL OD KŘÍŽKU ZE PSY,TO BY BYLO PSYCHO TEDA,….
v úterý v sedm ráno vycházka s Kiterm po 2 a půl měsících dědinou k rybníčku,podél řeky a polí,
a oak kousek cvičící s Dafi,odpo kousek do města,a na vet,kde nebyl vet,takže očko se o týden posouvá…
- Odpověď byla upravena před 3 týdny a 1 dnem uživatelem MirkaD.