Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Fóra Ostatní Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Sem fčéra měla tak ale vynikající den, že jsem pak padla do péři a vytuhla bez přerušení , až do rána, takže mi těch pět hodin krásně stačilo.

Petrs – ne-e, ani na šňůře. Jako dítě jsem s kámoškou po skalách u nás normálně lezla /a i padala, au/, stejně tak po stromech, nebyl nikdy problém s vejškama, hloubkama, pak přišel v pubertě hormonální zvrat, nebo co a přestalo jít to, co jsem zvládala levou zadní a s prstem v nose.

černej čaj
    já bych si vzala určitě ten teplejší spacák, nechtěla bych si kazit výlet tím, že v noci budu klepat kosu.

Maya
    Prej je to i zdravy, ake nevim

je, to vím od svýho bývalýho šéfa, kterýmu tetka v rumunskejch horách i díky tomuhle vrátila zdraví. Proto si ho taky dělám sama a vím, co tam je. Měla jsem ho v době covidu, jako velko pojistku. Teď dávám zbytky naložených smrkových výhonků – vydržely celý roky – do ovocnýho čaje, který vařim o víkendech- šípky, trnky, jablka, pomeranč, koření a ty výhonky. Na výrobě vůbec nic není, člověk si – zodpovědně, tzn. vždy trochu z každýho stromu a jdu dál – natrhá výhonky, tak aby stromu neublížil a cpe je do sklenice a prosypává cukrem. Teď mám dostatek medu, tak asi budu dělat medovou variantu.