Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Fóra Ostatní Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

cernej caj

Maya
    ted sem se divala ze prumerna mzda je 2x vyssi nez moje, tak je to asi vysvetleni, pac ty lidi co ji berou si na to potrpi, flusanec kafe do mikrohrnku za 80kc misto turka do 2dcl sklinky za 40 😀

tak ten klid si na tom ocenila nejvic, ze jo 😀

ja si pak vzpomenu na mega predrazenou cukrarnu v prasilech ktera neni ani moc dobra ale asi je na tak dobrym miste, ze tam vsichni chodi (ale proc ji vsichni chvali tuseni nemam :D)

PetraK
    hmm, mela bych si z tebe vzit priklad a taky mlsat 1x za sto let ale a spis 1x za sto let nemlsam (ehm o tehc 8 kopeccich zmrzliny za vandr pomlcim, ale asi se nasla nejlepsi zrmzlinu v JM kraji 😀 a porvonala ji s vyhlasenou a mnohem horsi :D)

Petrs01
    asi mi holubicka na parezu (a to neumim holubicku) prijde vic v pohode nez sraz zleva a zprava

Zlatka
    ja jsem si jednou koupila bzl chlebicek za asi 75kc a byl fakt hnusnej, jako fakt hnusnej ale chtela sem si udelat radost a doprat si neco dobreho a pani tvdrila jak to tam bezlepkari kupuji… no nevim ale byl fakt hnusnej 😀