Fóra › Ostatní › Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) › Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Dneska si du nechat píchnout tetánus, tak to se vyloženě těšim. 😀 Včéra jsme si měli jet pro hnůj, enemže selhala technika a nakladač nenakládá, takže prtky. Ale mám vobarvenou hlavu, sem měděnka. A taky!! prvně klíčím slepicim pšenici – mám je na týden na starosti. od soboty. Už mi nesou o vajíčko víc. Večer jim pěkně připravím snídani, ráno je jdu pustit, připravim jim snídání, voni už čekaj!! Je tma, já jim řikám děte spát vy hajtry, nebo vás něco sežere. A jedu do prasé. O víkendu budu objednávat pro svoje budoucí slepičky krmítko a napáječku, abych to kupovala postupně a nezruinovala rodinný rozpočet.
žjoo Maya má živý krmení! to já nemám. A nevim ešivá někdy mít budu, asi budu kupovat sušený?:???
No Kim byl hluchej od 6 let
takhle brzo???? co se stalo?? , já ten vibroobojek od Peti mám, ale nějak to furt vodkládám, asi , že von je takovej hodnej, spolupracující, že to není zatím nějak to…když člověk přemýšlí dopředu. A taky si vzpomenout a najít na to čas.