Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Fóra Ostatní Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Dneska si du nechat píchnout tetánus, tak to se vyloženě těšim. 😀 Včéra jsme si měli jet pro hnůj, enemže selhala technika a nakladač nenakládá, takže prtky. Ale mám vobarvenou hlavu, sem měděnka. A taky!! prvně klíčím slepicim pšenici – mám je na týden na starosti. od soboty. Už mi nesou o vajíčko víc. Večer jim pěkně připravím snídani, ráno je jdu pustit, připravim jim snídání, voni už čekaj!! Je tma, já jim řikám děte spát vy hajtry, nebo vás něco sežere. A jedu do prasé. O víkendu budu objednávat pro svoje budoucí slepičky krmítko a napáječku, abych to kupovala postupně a nezruinovala rodinný rozpočet.

žjoo Maya má živý krmení! to já nemám. A nevim ešivá někdy mít budu, asi budu kupovat sušený?:???

No Kim byl hluchej od 6 let
    takhle brzo???? co se stalo?? , já ten vibroobojek od Peti mám, ale nějak to furt vodkládám, asi , že von je takovej hodnej, spolupracující, že to není zatím nějak to…když člověk přemýšlí dopředu. A taky si vzpomenout a najít na to čas.