Fóra › Ostatní › Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) › Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)
Petrs01
však jo, gest jedeme, i jsem právě proto všechny psy- krom toho prvního – na gesta vždy rovnou učila (i útulkáče), abychom se mohli domluvit, až slyšet nebudou. Tam problém není, i jsem je teď dost zdůraznila , aby byla líp „slyšitelná“ . No, enemže to na ten nejdůležitější povel není nic platný, že jo. Asi si budu muset vyhradit čas na ten obojek, já to vím. Od začátku, ale… (ona je u mne potíž i s tím, že ho budu zapomínat 😀 )
Kími – jo myslím, že to pro Artíka bylo supr výletování 😀
Tu podivnou kousavost ke kokrům přinesl jeden špatnej šampion, kterým kryli všichni jak pomatení a tím pádem se to rozmohlo do celýho chovu. Ale tohle je mix, tam to asi bylo spíš??? špatným životním stylem.
černej čaj
uz hluchne nejak vyrazneji?
jojo, už hodně dlouho. I jsem to tu psala, že jsem ráda o to víc za to, kde jsme a kde ho to neomezuje. Ve městě by to bylo pěkně pitomý. Neměl by přehled o tom, co se kolem něj děje. A protože lidi jsou debitilní čím dál víc a mají tím pádem víc a víc potížistických psů, mohlo by to být hodně pitomý. Jsem ščastná, že on, nejhodnější z hodných, nemusí vodítkovat, ale žít si spokojeně.