Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Fóra Ostatní Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Prej Zahrada je hra heh. jako každý rok proklínám toho, kdo tohle kdy řekl. 😀 😀 Nemožu chodit, nic neudržim v rukách 😀 . Ale bylo krásně. Bylo by ešče krásnějš, kdybych nebyla bývala byla ztratila další zahradnický nůžky. Oranžový. Dva dny starý – tedy tím pádem úplně nový. Ležely na Špulce. Ležely tam, vím to, šla jsem pro ně a ………….. nejsou tam, nebyly tam.Kde jsou, vědí jen ty nůžky. A ty mi to neřeknout. takže dneska zase nový? To přece není možný, že ne? Voda v jezírkách je tak svinsky ledová, že mi málem upadly ruce, když jsem to čistila. Na to třetí jsem si už konečně vzala hrabičky. Bývala bych si vzala i na ty první dvě, jen bych nesměla být líná. Šla jsem prostě kolem a řekla si, že to vyberu…. no nic, kde nic není, ani smrt nebere, proto mám nesmrtelnej mozek 😀

KUSKUSÍÍÍÍÍ jehehéééé, a to jsem se zasmála teda 😀 😀 😀 Sytý hladovému nevěří a fén šunkofleky povětřím obdaří 😀 😀 Jsem ráda, že ze té malé věci, stala taková velkofunkční pomůcka. flíčky se zelím – to neznám a ráda poznám. Tímto žádám tedy zdejší kuchařskou umělkyni paní Kuskusovou, zda by to nesepsala – nejlépe do článku a k tomu třeba ešče nějakej recepis přihodit.
    Já už nad tím dumám totiž dlouho, že bych Tě Kuskusi poprosila, mám z toho, cos psala za to, že vaření a recepísy, jsou Tvojé démona 😀 😀 a že bys třeba čas od času mohla hodit něco inspirativního do placu???? Nemohla??? Takovýhle jednoduchosti, jako flíčky – věřím, že v Tvým podání je to kouzlo.

Odetta – no to jsem zvědavá, co by Petrs na takovýho miláčka
    a jak u vás? co ten váš cirkus?

Asaa Opřílbená Mirka – dobrý, dobrý!! Jaro u koníku, to je balzám na duši, co?

Kimi – věřím, že sis oddechla a jak to zvládli s Artíkem a jak to zvládal Artík?

Maya – co kočenka Betynka?

• Odpověď byla upravena před 1 měsícem a 1 týdnem uživatelem PetraK.