Fóra › Ostatní › Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) › Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
sem se fčéra pěkně fikla přátelé, večer jsem dělala přípravu na klobásky, který hodlám vyrábět, spěchala jsem, měla ostrý nůž……… a levej palec to koupil, pěkně blbě, i jsem vykrojila kus nehtu. Honem jsem to připlácla, přimáčkla a tetkon ani nedejchám, aby to drželo a chytlo se to. krve jak z vola, pochopitelně, všade, všade, navíc mně se to blbě zastavuje to krvácení…. no prdele kolem mě lítaly kosmickou rychlostí v množství víc, než malým 😀 . Blbě se mi při psaní mezerníkuje.
černej čaj
záleží na úhlu pohledu
už samotnývýlet beru jako investici – do svýho duševního zdraví, pohody a dobrý nálady /u velkovýletů ani nemluvím/. A když vezmu Tvoje velkovýletování, tak když si chci výlet užit a ne ho proťapat s bolestí, tak si na to pořádně musím vybavit, tedy zainvestovat do vybavení. Koupit boty u ťamana není ideál, že jo.
Pro mě to prostě investice je, budu mít sice drahý boty, ale na dlouhou dobu a navíc mi umožní si to výletování užít a ne protrpět.