Fóra › Ostatní › Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) › Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Byl úplněk? nebo je úplněk? U nás šajní měsíc jako bláásen. A už hezky poooomalounku svítá cestou do prasé. A taky je vidět hooodně dlouho 😀 a my jsme včera odvezli konečně hromadu ořešákovýho listí a hned to vypadá na zahradě líp. Nebyl prostor, tak jsem se konečně doškala a zmizel bordel. Hnedle to tam pěkně vypadá. chystám se rozhodit travní semeno, abych nadivoko dosela místa, kde to je zapotřebí. Popadl mě zahradnický duch! 😀
černej čaj
Na slunku je na tricko
tak to nevim kde, u nás zima teda. ráno mrzne jako kráááva – tráva chroupe pod nohama, odpoledne víc, jak frišno, i při vyhazování listí jslem byla ráda za teplou bundomikinu. A že jsme se tam neflákali. Máte asi jiný podnebný pásmo, tam u vás 🙂
Jo a kucí špičatý jsou roztomilouši na tý fotce.
Zlatka
hm myslela jsem si to s tím kompostem :-/ . Zeminu budu potřebovat, svou sice mám – ještě v hromadě, právě daná svrchní část zeminy stranou, ale nebude to stačit. Jestli to klapne, těch záhonů budu mít asi šest, dám dolů zase kusy větví a slámu a tak, to je jasný, ale i tak budu potřebovat tý zeminy habakůůk. No kouknu, zda někdo nestaví, ale že by byl sám ochotnej se toho zbavit??? Si to spíš schová pro sebe, ne?