Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Fóra Ostatní Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

to sem si to fčéra užila to velkovolno, krása pro duši i tělo, páč jsem se neflákala, ale pěkně makala. Mám připravený vyvýšený záhony pěkně – ještě jsem tam i vydolovala asi deset mrkviček a tři řepy+tam ještě čekají čtyři pórci. Už na záhony jen navezu koňskej hnůj, kompot a je to redy kirken.
    Ohaři utavení, páč byli celej boží den venku – na zahradě a pak jsem je vytáhla na louky.

Maya
    já bych asi zkusila pořídit – třeba kotě z útulku? a domluvit se předem s vysvětlením situace, že kdyby to nešlo, tak že by holt šlo koťátko zpátky. Není to ideální pro to zvíře, na druhou stranu, kdyby to vyšlo, bude mít domov.

černej čaj
    já normálně do pračky místo aviváže chlístnu trochu octa a éterák a ručníky jsou normoš měkký, voňavý. dělám to tak už asi sto let.

za dverima hrala s brtnikem a petou AP kazdej na svuj klavir rammstajny, zpivali ste a vasi psi do toho tancovali a ja to natacela na video na fotak:D
    výbornej sen , jehehéé, Peťa AP bé asi čubrnět, až jí to řeknu 😀 😀 😀

od nasazeni leku tak su zvedava
    tak držíme!

Kimi
    Nevím, co si mám myslet – chce mi někdo škodit?
    já bych to viděla na blbou náhodu, že by někdo spoléhal na to, že to Betynka slupne? Kdyby tam byl buřt, bylo by to blbý a jasný, ale takhleby se ten případnej škodič musel spoléhat, že to pes oprvdu sežere a to ne každej by po tom šel. snad už se nic neobjeví.
    Mohlo to být třeba malý dítě, který si cestou do bytu nějak hrálo, stouplo si na rohožku, nebo vedle, jedlo u toho víno, upadly mu kuličky a pak šlo pryč?

holky si padly do oka, začaly se mudlat a poskakovaly kolem sebe, nechtěly se rozejít, museli jsme je k rozchodu donutit. Prima zážitek v pošmourném odpoledni

jo, jo jooo! to je bezva, když se něco takhle povede.Ona je Betynka dobrej komunikátor, co?

Fifi – jééé čápíci! Já ešče neviděla ani naše husy.
    a sem četla místo mávala, nadávala 😀 😀

snad se to bude postupne zlepsovat…
    bude, musí vydržet a fakt cvičit. Zdena od Bonynyk ze Zvířetníku, už má po operaci druhýho kolene. A prostě to trvá, podle toho , co říkala.

ktera to uz bere pomalu jak zahranicni dovcu, ze nema co na sebe. 🙂
    😀 😀 😀 😀 pomoooooooooooooooooooooooooooct!! to je hláška 😀 😀 jejehééé, já sem si prskla na monitor 😀