Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Fóra Ostatní Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Kimi

To je náhoda. Já jsem dnes navršila na stůl, odhaduju, tak 150 knížek. Zítra si pro ně přijede spolužačka ze střední, která je patronkou několika knihoven v okolních vesnicích. Můžu připravit ještě víc, pokud bude zájem. Nechávám si jen vybrané, hlavně ty týkající se Orlických hor a také všechny „psí“, Johna Grishama a některé z těch, které jsem si pořídila v posledních dvou letech.
    Tu a tam vyrážím do okolí připomenout si velkovenčení s Korou. S ní jsem tedy chodila po polích a lukách, s Betynkou chodím po vsích. Dnes jsem zaparkovala v sousední vesnici u koupaliště. Vystoupila jsem z auta a zjistila, že jsem si zapomněla hůlky. Vydala jsem se tedy na tu nejkratší trasu, po pár krocích jsme potkaly pána s ridgebackem na volno. Docela jsem se vyděsila, když se zvířátko přiřítilo k nám a já zjistila, že je to fena. Pán volal, ať se nebojím, že fenka je hodná a opravdu, holky si padly do oka, začaly se mudlat a poskakovaly kolem sebe, nechtěly se rozejít, museli jsme je k rozchodu donutit. Prima zážitek v pošmourném odpoledni.🐶🐶🐾👍