Fóra › Ostatní › Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) › Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)
PetraK
Prezila, ale byla to historka za vsechny prachy
Sedim doma u otevrenyho okna a najednou rev a uprk slepic ke kurniku
Tak jsem vybehla ven a vidim ptak odnasi slepici, tak jsem zacla rvat, on ji pustil k potoku nekam a odlitnul
Jdu se podivat, slepice ve vode jako mrtva, tak jsem se rozmejslela jestli tam lezt neb je to skoro kolmo pres sutry, kteryma je vyztuzeny breh, ale slipka najednou zvedla hlavu a vyplazila se na breh, tak mi nezbylo nez tam ozlomkrk sesplhat
Dala jsem ji do kurniku a v kurniku jen dve dalsi slepice
Zbytek 20 slepic i z kohoutem nekam vysublimovali
Dalsi hodinu jsem hledala cely hejno vsude mozne, prosla celou louku, pak me i naoadlo jestli v panice neskocily do potoka, takze vsude kolem a nic
20 slepic a 1 kohout se asi prenesli do treti dimenze nebo tak nejak
Az vecer koukam, ze pred barakem u silnice se promenuji dve slipky a dukladnym pruzkumem a dedukci jsem dosla k tomu, ze zrejme v panice vsechny, i kohout a to nevim jak ten s tou svoji vahou, ale asi prelitli plot, pres ktery se normalne nedostanou, obehli garaz a zepredu cely barak a usidlili se pod nizkou rozlozitou tuji, kterou mame pred plotem na opacnem rohu baraku
Ta prizemni tuje ma nekolik metru v orumeru, takze mi trvalo dalsi hodinu je vsechny tam odtud vystouchat klackem a ores dvur je zahnat zpatky k nim domu