Fóra › Ostatní › Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) › Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tak jsem měla fčéra moc krásnej den, samý pozitivní věcičky, jeden dárek za druhým, to se mi líbí, ten nejvíc, nejvíc dárek z těch pozitivních byl a je ten, že koníček, hříbátko roční, který přišel zbídačený na veterinu ve stavu tak šíleným, že to i veterinářku zazdilo , se pomaličku po čtrnácti dnech zlepšuje. Když budu citovat – „Už sa vie sám v popruhoch postavit!“ Byla před týdnem? první zpráva a včera jsem viděla video, jak ho rozcházejí, ten stav byla je šílený a on je tak statečný, že jediný způsob, jak tu šílenou bolest dá najevo, je zrychlené dýchání. Už ho kašema i rozrkmili, a „vie chrumkat seno“ . ještě nemá vyhráno úplně, ale bojuje, bojuje statečně a už má i zájem o okolní svět. Pár lidí se nás spontánně „sešlo“ a hodili jsme na hromadu nějaký peníze, aby mu mohli dopřát na klinice víc a lepších věcí, než je běžný standard. Deky, výživa, speciální masti na ty rány a tak. (Napadá mě, kdyby se chtěl někdo třeba i přidat, tak se mi ozvěte. ) Tenhle hroznej případ ukazuje ale i pozitivní stránku věci – studenti na té veterinární škole s o něj prý krásně starají, jsem moc ráda, že v tom dnešním světě, kdy člověk čte spíš samý hnusy, si může přečíst, jak se mladý lidi seskupili a starají se, jak můžou, ta veterinářka – paní učitelka na ně může být pyšná. Jsem ráda, že se takovýhle mladý lidi najdou. stejně jako to, že to oslovilo i úplně cizí lidi a jeden přes druhýho, jsme se souběžně rozhodli, že tam nadivoko pošleme peníz nějaký. Lidi nejsou ještě všichni úplně marný. tak to byl taky takovej dárek pro mě, tohle vidět.
A dostala jsem novej luxusní fén.
Tímto se ptám – neupotřebil by někdo můj záložní fén z Lidlu, který jsem pořídila pro případ, že mi ten běžně užívaný selže přesně v momentě, kdy mám ráno mokrý háro a potřebuju rychle do práce? Na vesnici nemám kde si půjčit, v takovej moment v tu nekřesťanskou hodinu, kdy vstávám, takže bylo zapotřebí zálohy. Teď se ten můj běžně používanej fén posune na místo zálohy a ten Lidlovskej můžu poslat do světa dál, tak kdyby někdo třeba upotřebil- jako jsem mívala já na chalupě, dejte vědět, pošlu zdarma přes balíkovnu. Ještě to frknu to toho tématu nabízecího.