Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

Fóra Ostatní Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)

PetraK

Petrs01
    hahaha -no jkao já jsem takhle prádlo v Domečku sušila celý čtyři roky, takže vo tom něco málo z praxe vim 😀 .
    Śnůry pod střechou nemám a mít nebudu – to bylo supr v prahé, že byl balkon, i tak se to pak ale musí dosušovat, stejně jako prádlo prošlé mrazem a to prostě nechci ani náhodou, nehledě na to, že to je dvojí práce a já času nazbyt nemám, abych to pak rozvěšovala po domě. A těch mrazivých dní v zimě zase tolik není, spíš je velmi dlouhé období deštivý, kdy pokud chodíš do práce tak z 99% procent přijdeš domů a prádlo, co jsi pověsila v neděli, je v úterý 10x mokřejší, než si ho vyndala z pračky. Tudíž velmi neefektivní činnost, kdy to prádlo visí na šnůře několik dní, naprší na něj, lehce proschne, naprší….to taky nechci. Vyzkoušeno. Tu sušičku jsem pořizovala až teď po pěti letech praxe sušení venku. Nicméně se těším na to, až zase prádlo budu moct věšet od jara venku, protože ano, sušičku moc neoblibuju.