Fóra › Ostatní › Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) › Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)
Zlatka
Já právě myslela že to máš se sušičkou .Já tam ale musela dát vždycky jen půl náplně,jinak to bylo děsně zmačkaný.
no nemám, ale jak tak teď tady čtu, tak to asi je lepší. Já myslela, že tak jak to mám v pračce, že to můžu dát do sušičky, nemám v pračce narváno a sušička má taky velký objem a stejně to mám leckdy zmačkaný-asi s tím moc neumím.
Maya
mně se sušička taky nelíbí – ze všech těch důvodů, co píšeš, ale na tu zimu, by mi to prostě neuschlo -venku. A doma to sušit právě nechci. V paneláku to bylo jinčí, tam byl suchej vzduch, to bylo naopak plus, ale tady je to jiný, no. A těším se na léto, kdy si prádlo věším venku, mám šňůry právě pod starým ořešákem, takže ve stínu, to je dobrý. Voní to, a nic to nestojí, to sušení. A nikomu to neubližuje. Možná, až člověk bude třeba doma, tak to bude moct řešit líp. A taky na psí pelechy se to hodí, když se třeba Bubi, nebo i Tali počůrala. Ale ne, že bych z toho, že jsem si to koupila, jásala.
Fifi
no, teď už vytahuju jen tu konev 😀 😀 , páč je šécko vestavěný a to teda jako nemám šanci.
černej čaj
a ale casto maj jen 60:(
šedesát co?