Fóra › Ostatní › Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-) › Odpověď na: Kecací VÁNOCE 2025 a pak i zima 2026 :-)
PetraK
Jenze ty mas to tepelko tam je spotreba asi jeste trochu jina.
Ten znamej plati za to ze se krmi sam 2x vic za jistice nez ja za celou elektrinu a jeste dal 400k za to…
Jakoze… muzu platit 1500 za el a za 10 let mozna 3000 za el anebo si muzu za 400k koupit elektrarnu na 15 let splaceni a platit 3000 rovnou za jistice a za 10 treba 6… jo to dava smysl no…
+ ty baterie sou relativne velkej ekologickej problem.
Nicmene pokud bys mela mesicne treba spotrebu za 10k a na tech jisticich 3 se solarkem, tak tam usetris.
Ale samozrejme jednou clovek muze byt nechopen to uhli, drevo cokoli skladat alenpak kozna prestane byt schopen bydlet na vensici kde se bez auta nedostane, k doktorovi a pro nakup se nedostane… tzn. Ten problem bych pak spis resila prestehovanim nez solarem. Ale kazdej to mame jinak.
Ono nakonec kazda komodita ma nejaky svoje klady a zapory a nektera jich ma vic.
Fifi
Vazne 7? Nebyla nedavno stene? A nechve si dalsiho psal koupit nejakyho co dorusta 10kg sam? Pak by ty davky zrejme odpovidali velikosti a bylo by po problemu.
Kimi
Jeee to je hezky!